Industri nyheder

Sodapriserne steg lidt, der vil blive lagt vægt på kontinuiteten af ​​spotpriserne i den fremtidige lagerstatus

2024-07-04

Den 4. juli var den samlede beholdning af indenlandske sodavirksomheder 94,96 tons (inklusive nogle producenters eksterne beholdning), en stigning på 1,1 % fra beholdningen den 27. juni og en år-til-år stigning på 171,8 %. Blandt dem var den tunge alkalibeholdning på 44,7 tons, en stigning fra den 27. juni. Beholdningerne faldt med 2,8%. I denne uge er den samlede drift af sodavandsanlæg faldet, og udbuddet af varer er faldet. I denne uge er downstream-brugere og handlende blevet mere begejstrede for at købe varer, og varelageret af sodavandsanlæg er åbenbart afsluttet.

Spotmarkedet er let og stabilt. Den 2. juli er den almindelige transaktionspris for tung alkali i det nordlige Kina 2.100-2.200 yuan/ton.

Nøgleoplysninger om spotmarkedet:

1. Sodaindustriens driftsbyrde er faldet på det seneste. Indre Mongoliet Yingen Chemical og Jiangsu Jingshen har utilstrækkelig kapacitet til at starte byggeriet. Denne måned har Tangshan Sanyou og Tianjin Soda Plant drabelige planer.

2. Sodaproducenter har flere afventende ordrer. For nylig har downstream-brugere og forhandlere genopbygget importen, soda-virksomheder har forbedret deres ordremodtagelsessituation, de fleste producenter har øget deres ventende ordrer, og priserne på nye ordrer er steget en smule.

3. Spotpriserne fortsætter med at stige. I dag er prisen på let alkali fra sodaproducenter steget med 30-50 yuan/ton.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept